Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chestorul Senatului, Ciprian Pandea: În 31 martie intrăm în Schengen. Continuăm eforturile pentru o integrare completă și cu frontierele terestre

Ciprian Pandea , Chestorul Senatului

Chestorul Senatului, Ciprian Pandea salută faptul că prin aderarea la  spațiul Schengen vor avea de câștigat atât cetățenii, cât și economia.

„Din 31 martie, controalele aeriene și maritime vor fi ridicate iar românii care călătoresc în și dinspre statele din spațiul Schengen folosind aeroporturile sau porturile României nu vor mai trebui să treacă prin controlul de frontieră. Este un succes la care PNL a contribuit în mod direct și care reprezintă o creștere evidentă a prestigiului țării prin intrarea într-un club select, acolo unde ne este locul”, spune senatorul liberal.

Ciprian Pandea amintește că PNL a reușit să includă în Manifestul Congresului PPE desfășurat la începutul lunii la București, un angajament explicit ca aderarea completă a României la Spațiul Schengen să se realizeze cât mai rapid.

„ Faptul că România intră pe 31 martie în zona  europeană de liberă circulație, cu frontierele  aeriene și maritime este un succes de etapă. În paralel, continuăm eforturile pentru aderarea completă a țării noastre  la Spațiul Schengen până la finalul acestui an”, mai spune chestorul Senatului, Ciprian Pandea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.