Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chilianul Arturo Vidal a suferit o operație la genunchiul drept

https://www.facebook.com/arturovidal8/
Arturo Vidal

Internaţionalul chilian Arturo Vidal, în vârstă de 36 de ani, s-a accidentat marţi la genunchiul drept în timpul meciului cu Columbia, în calificările la Cupa Mondială din 2026 şi a fost operat miercuri la Santiago, a anunţat clubul brazilian Athletico Paranaense, unde acesta evoluează, scrie AFP.

"După o evaluare (a leziunii) prin imagistică, a fost identificată o leziune a meniscului care a necesitat o intervenţie chirurgicală", scrie clubul din Curitiba, la care Vidal a ajuns în iulie, conform agerpres.

Durata indisponibilităţii sale nu este specificată, dar probabil că va rata finalul campionatului brazilian, care se încheie în decembrie.

Chile şi Columbia au remizat, marţi, 0-0, la Santiago, în a doua rundă a calificărilor din zona AmSud pentru Cupa Mondială din 2026, turneu final ce va avea loc în Statele Unite, Canada şi Mexic.

Titular în acest meci, Vidal a părăsit terenul pe targă în minutul 73 după ce s-a prăbuşit de durere, apoi a fost transportat la spital cu ambulanţa.

"M-am ridicat de 1.000 de ori în viaţa mea şi nu va fi o excepţie de data asta, cu sprijinul celor dragi şi al tuturor", a scris Vidal pe contul său de Instagram, de la spitalul unde a fost operat. "Mai devreme sau mai târziu voi fi acolo unde îmi place cel mai mult să fiu, pe un teren de fotbal... Mulţumesc şi ne vedem în curând", a adăugat el.

Ajuns în Europa în 2007, Arturo Vidal a îmbrăcat tricourile lui Bayer Leverkusen, Juventus Torino, Bayern Munchen, FC Barcelona şi Inter Milano, înainte de a veni în campionatul brazilian.

Vidal a câştigat patru titluri de campion al Italiei cu Juventus Torino între 2011 şi 2015, trei titluri de campion al Germaniei cu Bayern Munchen (2015-18), apoi a fost campion al Spaniei cu FC Barcelona în 2019, înainte de a fi din nou campion în Italia cu Inter Milano în 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.