Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

China vrea să livreze 25 de milioane de dispozitive de realitate virtuală până în 2026

vr mind

China a publicat marți primul său plan de acțiune dedicat realității virtuale, cu scopul ca industria să livreze în următorii ani peste 25 de milioane de dispozitive cu o valoare de peste 350 de miliarde de yuani (48,20 miliarde de dolari), potrivit Reuters.

Planul a fost publicat de cinci ministere de la Beijing, în frunte cu Ministerul Industriei și Tehnologiei Informației, care a catalogat realitatea virtuală drept o industrie-cheie. Acest plan reflectă ambiția Beijingului de a fi lider mondial în domeniul tehnologiei virtuale și stabilește obiective detaliate, conform Mediafax.

Totuși, documentul nu explică dacă obiectivul de 25 de milioane de dispozitive se referă la livrările anuale sau la cele cumulate de acum până în 2026. În prima jumătate a acestui an, China a livrat peste o jumătate de milion de dispozitive de realitate virtuală și realitate augmentată, potrivit firmei de cercetare IDC.

Planul mai include un obiectiv de creștere a valorii totale a industriei la peste 350 de miliarde de yuani, care, potrivit ministerelor, include vânzările de hardware și software. În plus, China va trebui să formeze 100 de companii de bază și 10 platforme de servicii publice pentru această industrie până în 2026.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.