Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chirica și Alexe au împărțit înjurături timp de 4 ani: ieri au împărțit lalele, din interes politic

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul Iașului, Mihai Chirica, și ministrul Mediului, Costel Alexe, candidații PNL la Primărie, respectiv Consiliul Județean Iași, au împărțit lalele, duminică, de 8 Martie, la o zi după ce primarul a fost anunțat candidat al PNL la alegerile locale. Asta după ce, timp de patru ani, pe când Chirica era în PSD, cei doi au fost adversari, și nu au ezitat să-și arunce cuvinte grele, atunci când a fost cazul, anunță MEDIAFAX.

Chirica și Alexe au declarat, duminică, presei, că nu sunt în campanie, iar Alexe nu comentează demisiile din PNL Iași, venite după anunțul privind susținerea fostului social-democrat la Primăria Iași.

La nici 24 de ore de la decizia Biroului Politic Județean al PNL Iași, prin care Mihai Chirica a fost desemnat candidat al liberalilor la Primăria orașului, actualul primar și președintele filialei ieșene a PNL, Costel Alexe au împărțit împreună lalele galbene, doamnelor și domnișoarelor din centrul Iașului.

Decizie de maximă siguranță - Primul meci din Liga 1 care se va disputa fără spectatori pe Arena Națională! Fanii își vor primi banii înapoi

„Nu suntem în campanie electorală, suntem împreună și vom rămâne", a declarat Mihai Chirica.

Acesta a fost completat de ministrul Mediului, care a precizat că este doar o ocazie prin care să le spună „la mulți ani" doamnelor și domnișoarelor.

„Este prima noastră ieșire publică după ziua de ieri ( n.r. sâmbătă ), care vrea să contureze o echipă prin care vrem ca județul, în întregimea sa, și municipiul în mod special să devină puncte de referință pentru regiunea de Nord - Est și asta nu o să o poată face decât o echipă, care poate să contureze de la vârful piramidei politice a României - Președinția țării și până la nivelul ultimei administrații locale ca mărime din România un proiect concret, coerent și pe care să îl ducem la bun sfârșit", a declarat presei duminică Mihai Chirica.

Despre cei din PNL care refuză să facă echipă cu fostul social-democrat Mihai Chirica, președintele PNL Iași a declarat că PNL își propune ca pentru prima dată după Revoluție, județele din Moldova să fie câștigate de liberali. Iar recentele demisii, Costel Alexe refuză să le comenteze.

„Nu comentez demisia niciunui coleg din partid care a ales să nu facă parte din acest proiect din care să reușim după 30 de ani să dăm Iașului pentru prima dată o conducere liberală și la municipiu și la județ și la Guvern, în tandem și evident cu Președintele României pentru a elimina aceste bariere între Estul și Vestul țării. Am pierdut atât de mult în ultimii 30 de ani, pentru că am fost dezbinați, încât faptul că suntem astăzi împreună ne dă speranța că vom reuși să dăm românilor încrederea că avem posibilitatea să facem proiecte bune pentru ei", a declarat Costel Alexe.

Cei doi au împărțit flori de 8 Martie, după ce primarul Iașului a fost externat din spital, unde a stat toată noaptea, în urma accidentului în care a fost implicat.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.