Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chirica vrea un nou mandat la Primăria Iași: 'Bătălia va fi pe viaţă şi pe moarte, pentru că se vor utiliza metode neortodoxe, dar suntem pregătiți'

Inquam Photos / Alexandru Busca
Mihai Chirica

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat, miercuri, că va candida anul viitor pentru un nou mandat.

El a declarat, într-o conferinţă de presă, că va candida din partea formaţiunii politice din care face parte - PNL şi are convingerea că va câştiga un nou mandat.

"Intrăm în an electoral. Fiesta! (...) Va fi un an greu. Bătălia va fi pe viaţă şi pe moarte, pentru că se vor utiliza metode neortodoxe, dar noi suntem pregătiţi, antrenaţi, şi cred că avem această alură a câştigătorilor şi ştim să abordăm lucrurile. (...) În proporţie de 99,9% voi candida din partea aceleiaşi formaţiuni şi cu acelaşi succes", a precizat Mihai Chirica.

Ulterior, acesta a ţinut să transmită jurnaliştilor că nu are motive care să îl împiedice să candideze la un nou mandat la conducerea Primăriei.

"Nu aş avea motive să nu o fac. Legat de teoriile cu ... să ştiţi că e o mare diferenţă între a avea un dosar penal sau mai multe, în cazul meu, şi a fi un infractor, adică să fii condamnat de o instanţă. Nu mă aflu în a doua ipostază şi nu voi fi niciodată", a mai declarat primarul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.