Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chiricheș s-a accidentat, din nou la umăr, în timpul partidei Napoli-Atalanta - A fost înlocuit în minutul 13

Getty Images
Vlad Chiricheș Napoli

Vlad Chiricheş s-a accidentat în minutul 10 al partidei Napoli - Atalanta, din etapa cu numărul 33 din Serie A potrivit mediafax

Căpitanul echipei naţionale a fost înlocuit în minutul 13, cu Sebastiano Luperto, după ce n-a mai fost în stare să rămână pe teren. Fundaşul a acuzat probleme la umărul stâng, zonă în care a fost accidentat şi în trecut.

Totul s-a terminat pentru Chiricheş după un sprint. Aflat în duel cu Duvan Zapata, fundaşului român i-a sărit umărul stâng, după care a solicitat intervenţia medicilor. Chiricheş a părăsit terenul şi Ancelotti a decis să-l schimbe. În mod normal, Chiricheş ar trebui să stea pe tuşă în următoarele trei săptămâni. Următoarele meciuri ale echipei naţionale vor avea loc în luna iunie.

Pentru Vlad Chiricheş, jocul cu Atalanta reprezenta a treia partida consecutivă ca titular, după cele cu Chievo şi Arsenal. În ambele, Chiricheş a fost integralist. Fundaşul în vârstă de 29 de ani tocmai revenise după o accidentare, pe care a suferit-o pe 14 martie, în returul cu FC Salzburg din optimile Ligii Europa.

Transferat în 2015 de Napoli de la Tottenham, Chiricheş a fost chinuit de accidentări în ultima perioadă. A ratat şi ultima acţiune a echipei naţionale din cauza unei accidentări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.