Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chiricheş: 'Cosmin ştie ce înseamnă să joci la naţională şi asta ne-a transmis şi nouă'

www.sport.ro
naționala României, Chiricheș, Săpunaru

Căpitanul echipei naţionale Vlad Chiricheş a declarat, joi seară, că noul selecţioner Cosmin Contra ştie ce înseamnă să joci la prima reprezentativă şi a transmis acest lucru şi "tricolorilor".

"E un nou început, am încercat să venim cu o energie nouă, cred că am avut mai mult entuziasm şi s-a văzut în teren. Cosmin Contra a reuşit să ne transmită din energia lui şi din spiritul lui de luptător. Ne-a transmis că vrea dorinţă de revanşă cu Danemarca, important e să mergem acolo, să facem un rezultat bun, avem nevoie de acest lucru. E o dezamăgire că nu am reuşit mai mult, am avut şi ghinion în mai multe partide, e păcat, dar trebuie să trăim prezentul, să încercăm să câşgităm următoarele meciuri. Cred că important este să avem un om care ştie ce e naţionala. Cosmin ne-a transmis foarte mult în acest sens, ştie ce înseamnă să joci la naţională şi asta ne-a transmis şi nouă", a declarat Chiricheş la TVR.

Citește și: Simona Halep, DE NEOPRIT la Beijing: Românca a SPULBERAT o altă rusoaică și e în semifinale la Open-ul Chinei - VIDEO

Reprezentativa României a învins, joi, la Ploieşti, cu scorul de 3-1 (2-0), selecţionata Kazahstanului, la debutul noului selecţioner Cosmin Contra. Acesta a fost penultimul meci pentru "tricolori" în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Antrenată anterior de germanul Christoph Daum, naţionala română nu mai avea şanse de calificare la turneul final din Rusia. Au marcat Budescu '33 şi 38 (p), Keşeru '73, respectiv Turizbek '83.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.