Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chișinăul îi răspunde dur Mariei Zaharova pe tema celui de-al Treilea Reich: A uitat ce este onestitatea și corectitudinea, ducând la zero valoarea mesajelor ei

rador
Maria Zaharova

Maria Zaharova demult a uitat ce este onestitatea și corectitudinea, ceea ce reduce la zero valoarea mesajelor lansate de dumneaei. Declarația a fost făcută de Ministerul de Externe de la Chișinău drept răspuns la acuzațiile purtătorului de cuvânt al MID-ului rus precum că autoritățile moldovenești s-au lansat în practici naziste când au inclus limba română în Constituție, conform deschide.md.

Este absolut dezolant când un oficial rus încearcă să ne învețe cine suntem și ce limbă vorbim, arătând o lipsă totală de respect față de poporul nostru. Problema reală este că Maria Zaharova demult a uitat ce este onestitatea și corectitudinea, ceea ce reduce la zero valoarea mesajelor lansate de dumneaei” se notează într-un comunicat al MAE.

Potrivit Externelor, Maria Zaharova pare să fie gata să comenteze pe orice subiect, inclusiv pe cele care nu sunt în aria ei de expertiză. Afirmațiile ei despre limba vorbită în Republica Moldova, nu pot fi luate în serios inclusiv deoarece purtătoarea de cuvânt a ministerului rus de externe nu este un expert în lingvistică.

Amintim că în anul 2003 Maria Vladimirovna Zaharova a susținut o teză de doctorat cu titlu „Transformarea conceptului de simbolistică în celebrarea Anului Nou tradițional în China modernă". Presupunem că în ceea ce privește particularitățile sărbătorii Anului Nou, ea este de neîntrecut. Orice alte „paralele istorice" făcute de Zaharova seamănă mai degrabă cu delir halucinant” subliniază MAE.

Anterior, purtătorul de cuvânt al MID-ului de la Moscova, Maria Zaharova, a comparat politica preşedintelui Maia Sandu cu experimentele celui de-al Treilea Reich în ceea ce priveşte naţionalitatea şi limba oamenilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.