Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chris Froome consideră că traseele Turului Franţei vor decide cine este liderul Ineos

agerpres
Chris Froome

Ciclistul britanic Chris Froome, cvadruplu câştigător al Turului Franţei, a dat asigurări că s-a recuperat complet după grava accidentare suferită în iunie 2019 în Criterium du Dauphine şi se pregăteşte să participe pentru a cincea oară la "Marea Buclă", competiţie la care, consideră el, "drumurile vor decide" cine va fi liderul echipei Ineos, între columbianul Egan Bernal, britanicul Geraint Thomas şi el, informează agenţia EFE.

"M-am recuperat după această accidentare. Această pauză m-a ajutat, m-am antrenat şase-şapte ore pe zi. Nu a fost uşor, dar acum suntem toţi egali. Sunt foarte motivat să revin la forma dinainte. Această perioadă mi-a dat încă două luni în plus de pregătire", a adăugat Froome într-un interviu acordat televiziunii italiene Sky Sport.

"Sunt pregătit pentru Tur, inclusiv să fiu lider. Dar cel mai important este ca la finalul zilei echipa să câştige. Atunci drumurile vor spune cine este lider. Vom găsi o soluţie şi ne vom respecta obiectivele. Fiecare va dori să câştige, dar pe primul loc va fi echipa", a mai spus Froome, care a suferit o fractură de femur la Criterium du Dauphine.

Froome (34 ani) a ratat Turul Franţei 2019 din cauza acestei accidentări.

Turul Franţei 2020, competiţia stindard a sezonului ciclist, a fost amânată pentru finalul lunii august (29 august-20 septembrie), din cauza pandemiei de Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.