Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a apărut pe coperta ediţiei speciale anuale 'Beautiful' a revistei People

foxnews.com
Chrissy Teigen

Fostul fotomodel Chrissy Teigen a apărut miercuri pe coperta ediţiei speciale anuale ''Beautiful'' a revistei People, în care mărturiseşte că a trecut ceva vreme de când nu mai este preocupată de numărul caloriilor pe care le consumă, informează Reuters.

Teigen, în vârstă de 35 de ani, a spus că definiţia frumuseţii, din punctul ei de vedere, s-a schimbat după ce a devenit mama a doi copii, o fetiţă de 4 ani, Luna, şi un băieţel de 2 ani, Miles, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Vasile Dîncu: ‘AUR nu are o asemenea forță să scoată atâția oameni în stradă. PSD nu va câștiga din aceste mișcări’

''Este foarte, foarte bine să poţi ajunge la o vârstă când pot aprecia fiecare mică cicatrice şi să-mi percep corpul ca pe ceva care a făcut lucruri incredibile, miraculoase. Diferenţa este aceşti doi copii frumoşi, minunaţi, iar aceste cicatrici sunt mărturiile lucrurilor prin care am trecut'', a declarat Teigen pentru revista People.

Teigen este căsătorită cu cantautorul John Legend, desemnat de revista People ''cel mai sexy bărbat în viaţă'' în 2019.

Autoare a unei cărţi de bucate, Teigen a declarat pentru People că a avut ''suişuri şi coborâşuri'' în ceea ce priveşte dietele de-a lungul anilor, dar nu mai este la fel de strictă cu ea însăşi ca atunci când era model pentru prezentări de costume de baie.

''În acest moment, dacă mă face fericită şi îmi dă o senzaţie de bine, atunci îmi fac pofta. Am petrecut mult prea mulţi ani numărând calorii şi planificând mult prea multe şedinţe de fitness încercând să-mi dau seama ce înseamnă 'wellness' pentru mine'', a spus ea.

Săptămâna trecută, Teigen a anunţat că nu va mai fi prezentă pe Twitter, unde a avut o activitate prolifică, spunând că platforma de social media ''nu îmi mai aduce experienţe pozitive, ci mai degrabă negative''. Vedeta îşi continuă însă activitatea pe contul de Instagram.

Revista People a schimbat în 2018 titlul ediţiei sale speciale anuale de la ''Most Beautiful'' la pur şi simplu ''Beautiful''. Pe coperta numărului special s-au mai aflat, de-a lungul timpului, Julia Roberts, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, Lupita Nyong'o şi Leonardo DiCaprio.

Numărul special în format dublu va fi disponibil la standurile de presă începând de vineri.A

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.