Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christian Ciocan l-a atacat pe Marian Godină: 'Nu știu cine este acest personaj, personal nu am auzit niciodată de el'

Twitter
Cristian Ciocan

Christian Ciocan, președintele Federaţiei Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România (FSDPR), l-a atacat pe Marian Godină, polițistul care  a recunoscut astăzi pe pagina sa de Facebook, faptul că polițiștii sunt certați de superiori că dau prea puține amenzi. Christian Ciocan a început, la Realitatea PLUS, prin a-l ridiculiza pe Marian Godină, spunând că nu a auzit de cel mai cunoscut polițist din România și amenințând că va cere IGPR, prin sindicatul pe care îl reprezintă, să cerceteze acest 'personaj' care și-a permis să terfelească uniforma de polițist. mai mult, Christian Ciocan, într-un acces de furie, a afirmat că dacă numărul îmbolnăvirilor de Covid-19 nu scade până pe 15 mai, va cere în numele FSDPR prelungirea stării de urgență.

Citește și: Lovitură de la DNA de ultim moment! Sunt vizați mii de magistrați cu dosare penale

"Nu știu cine este acest personaj, personal nu am auzit niciodată de el. Vom cere conducerii IGPR să cerceteze cine este acest personaj care își permite să arunce în spațiul public informații care aduc atingere uniformei de polițist. Vă asigur că polițiștii nu au plan de amenzi. Este o stare de urgență și toată lumea trebuie să respecte ceea ce a zis președintele României. Iar dacă situația nu va reveni la normal, vă spun că personal în numele FSDPR îi vom cere președintelui Klaus Iohannis prelungirea stării de urgență", a declarat Christian Ciocan.

Citește și: Suceava are de cinci ori mai mulți bolnavi cu noul coronavirus decât Oradea. Motivul este metoda de testare prin polling

Reamintim că Marian Godină a publicat astăzi pe pagina sa de Facebook un mesaj al șefului Poliției din Popești Leordeni, prin care își mustra subalternii pentru numărul scăzut de amenzi aplicate în ultima lună și le cerea să îndrepte până la sfârșitul lunii situația.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.