Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

S-a pus capăt speculațiilor: Christian Eriksen nu a fost vaccinat împotriva Covid-19

eriksen

Directorul clubului Inter Milano, Giuseppe Marotta, a respins speculaţiile conform cărora mijlocaşul Christian Eriksen, care a fost spitalizat după ce s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului Danemarca - Finlanda de la EURO 2020, disputat sâmbătă la Copenhaga, ar fi fost infectat anterior cu Covid-19, informează Reuters.

"Nu a avut Covid-19 şi nici nu a fost vaccinat", a declarat Marotta pentru RAI Sport, precizând că membrii staff-ul medical al naţionalei daneze sunt cei care trebuie să ofere informaţii în privinţa stării lui Eriksen, însă Inter a ţinut legătura cu aceştia. "Pot să vă spun că serviciul medical al lui Inter a fost în contact cu ei", a adăugat oficialul italian, informează Agerpres. 

Christian Eriksen, victima unei crize cardiace în prima repriză a partidei de la Copenhaga, este în continuare spitalizat, în stare stabilă, a anunţat duminică Federaţia daneză de fotbal (DBU), citată de AFP.

"În această dimineaţă am vorbit cu Christian Eriksen care i-a salutat pe coechipierii săi. Starea sa este stabilă şi este în continuare spitalizat pentru examene suplimentare", a indicat DBU într-un comunicat postat pe Twitter.

În minutul 43 al meciului Danemarca - Finlanda, Eriksen s-a prăbuşit brusc pe teren, fără să fie atins de vreun adversar, iar personalul medical a intervenit rapid pentru a-l resuscita, înainte ca jucătorul să fie transportat la spital.

"Am reuşit să-l aducem 'înapoi' pe Christian", a spus medicul echipei naţionale daneze, Martin Boesen.

Meciul s-a reluat după o întrerupere de aproape două ore, fiind câştigat cu 1-0 de finlandezi.

"A fost o seară tristă din toate punctele de vedere, necazurile lui Christian Eriksen eclipsând evident orice altceva", a adăugat Federaţia daneză în comunicatul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.