Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christian Terheş: În 2024 alegerea este foarte simplă, prosperitate sau sărăcie, libertate sau tiranie, suveranitate sau vasalitate!

4media.info
Cristian Terhes

Europarlamentarul Christian Terheş, despre care George Simion a afirmat că va deschise lista AUR la alegerile europarlamentare de anul viitor a declarat în cadrul evenimentului de lansare a listei candidaţilor pentru PE că în 2024 alegerea este foarte simplă, prosperitate sau sărăcie, libertate sau tiranie, suveranitate sau vasalitate.

Europarlamentarul a declarat că în 2024 alegerea este foarte simplă: ”prosperitate sau sărăcie, libertatea sau tiranie, suveranitate sau vasalitate!”.

”Când România a intrat în Uniunea Europeană a intrat cu gândul că va întra intr-o comunitate care îi va respectă drepturile şi prin toate proiectele economice va aduce prosperitate în România. Uitaţi-va unde suntem astăzi. Comparaţi factură de curent de anul acesta cu factură din urmă cu doi sau trei ani. Este inadmisibil! Am ajuns în momentul de faţă în fruntea Uniunii Europene să o avem pe Ursula von der Leyen, care conduce această comunitate europeană, care a semnat contracte cu firme de vaccinare în valoare de 71 miliarde de euro pentru a cumpără circa 10 doze de vaccin pentru fiecare dintre noi. Cine a mandatat-o? Pe banii cui? Pe banii noştri! Ceea ce s-a întâmplat trebuie să nu se mai repete!”, a precizat Terheş.

Christian Terheş a continuat: ”Unii spun că am început prea devreme eu zic că nu e prea devreme, campania electorală pentru europarlamentare a început de mult, a început de la ultimele alegeri, pentru că 4 ani de zile puteţi să îi vedeţi foarte simplu pe cei care au fost în Parlamentul European şi să constataţi singuri dacă au făcut sau nu ceva pentru dumneavoastră”.

”După finalizarea acestei seri vom începe un tur AUR în toată ţară, unde vom dori să ne întâlnim cu fiecare dintre dumneavoastră. O parte dintre noi vor merge şi în diaspora să ne întâlnim şi cu românii plecaţi, din păcate, să muncească pentru alţii. Având însă cu toţi în inima, pentru că văd drapelul României aici, drapelul acestei minunate ţări, pentru că obiectivul final este foarte simplu: dorim o Românie demnă, o Românie liberă şi o Românie prosperă în care cei plecaţi să se întoarcă, iar cei care au rămas să nu mai plece!”, a afirmat el în final.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.