Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christoph Daum - De ce să demisionez? La București toată lumea mă roagă să rămân

AGERPRES
Christoph Daum

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Christoph Daum, a declarat, sâmbătă seara, la postul Digisport, după înfrângerea suferită în fața Poloniei, că nu are motive pentru a demisiona din funcție, precizând că la București toată lumea îl roagă să rămână în funcție.

Imaginile care pot răsturna datele ANCHETEI: Cristi Boureanu, LOVIT de polițist / VIDEO

Întrebat dacă pleacă de la echipa națională după înfrângerea care elimină practic România din cursa pentru calificarea la CM 2018, Daum a răspuns: "Plec la Cluj, da (n.r. — România întâlnește Chile la Cluj-Napoca, într-o partidă amicală). De ce să demisionez? Ce e cu această întrebare, ce e în spatele ei? La București toată lumea mă roagă să rămân și îmi spune că este nevoie de mine. Atunci de ce mi se pune mereu această întrebare?"

Christoph Daum recunoaște însă că șansele României la locul doi, cel care asigură participarea la barajul de calificare la CM 2018, sunt infime în momentul de față. "După acest meci, dacă te uiți la clasament ar fi o nebunie să crezi că suntem încă în cărți. Chiar dacă vom câștiga toate meciurile rămase de jucat, tot nu am avea destule puncte pentru a termina pe locul 2. Sunt multe probleme, putem vorbi o oră despre ele. Am avut multe meciuri în care nu am putut înscrie și nu ne-am ridicat la înălțime. Sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem mai bine de acum încolo. Poziția din clasament depinde de rezultat, asta e clar. Puteam face mai mult cu Muntenegru, puteam câștiga în Kazahstan, puteam câștiga împotriva Danemarcei, dar mereu ne-au lipsit mici lucruri pentru a învinge", a afirmat el.

Tehnicianul german a menționat că lipsa de organizare a dus la înfrângerea cu 3-1 în fața Poloniei. "Am stabilit o disciplină tactică pe întreaga durată a meciului, însă am pierdut această disciplină pe alocuri. Și de aceea am primit acele două penalty-uri și acel corner. Era foarte clar cum vor juca ei. Noi trebuia să jucăm organizat, dar nu am făcut-o", a adăugat Daum.

Traian Băsescu, atac VIOLENT la adresa lui CTP: 'Un ţârcovnic piţigăiat, plin de rahat'

Echipa națională de fotbal a României a fost învinsă de selecționata Poloniei cu scorul de 3-1, sâmbătă seara, pe Stadionul Narodowy din Varșovia, în Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal din 2018. În urma acestui rezultat, Polonia a făcut un pas mare către turneul final din Rusia, în timp ce România este ieșită practic și din cursa pentru locul doi, fiind la zece puncte în urma liderului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.