Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christoph Daum îl compară pe Stanciu cu MARELE JORDAN

realitateatv.net
Christoph Daum

Christoph Daum nu și-a pierdut încrederea în Nicușor Stanciu, chiar dacă vedeta naționalei a ratat un penalty în ultimul minut al meciului cu Muntenegru.

Nicolae Stanciu a fost comparat de Daum cu Michael Jordan, unul dintre cei mai mari sportivi din istorie. Cei doi au cu siguranță un lucru în comun: mijlocașul lui Anderlecht poartă la națională tricoul cu numărul 23, unul în care fostul baschetbalist a scris istorie.

Citește și: Dan Petrescu A PLECAT de la Kuban

”Cu siguranţă Stanciu e pe lista executanţilor de penalty-uri. E un jucător fantastic. Important e ca după o greşeală să revii mai puternic, să înveţi să creşti. Michael Jordan, întrebat cum a devenit unul dintre cei mai faimoşi baschetabalişti, a răspuns că i s-a întâmplat de multe ori să rateze aruncarea decisivă. Cu toţii facem greşeli, dar contează ce facem după şi cum devenim mai puternici. Nicu are o calitate extraordinară de a executa penalty-uri şi sunt sigur că o va îmbunătăţi”, a spus Daum, conform Digi Sport.

"Întotdeauna obiectivul nostru este maximum de puncte, dar nu am garanţii pentru asta. Vom lucra intens pentru a obţine maximum de puncte. Aţi văzut şi la partida cu Muntenegru, că până la urmă trebuie să ai şi noroc. Aţi văzut şi la Euro că echipele mici sunt pregătite foarte bine fizic.", a mai spus selecționerul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.