Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Christoph Daum nu îşi dă demisia după ratarea calificării la Mondiale: 'Contractul meu asta spune'

AGERPRES
Christoph Daum

România a pierdut meciul cu Muntenegru, scor 0-1, și totodată și orice șansă la barajul pentru CM 2018. Christoph Daum a oferit primele declarații după acest joc. Recunoaște că în acest moment contractul său nu se prelungește, pentru că a ratat obiectivul. O decizie oficială va fi luată doar după discuția cu Răzvan Burleanu, conform gsp.ro.

"Trebuie să construim o echipă nouă. Am văzut câteva faze bune de-a lungul meciului. Dar până se adaptează jucătorii la un nivel ridicat, avem nevoie de o echipă nouă. Am văzut progres, am fost foarte motivați, dar nu am avut faze de gol.

Fiecare meci a fost important, încă din primul meci am avut probleme. Am fost egalați târziu de Muntenegru, am ratat penalty în prelungiri. Echipa trebuie refăcută. Avem nevoie de jucători tineri. După primul meci am început să schimb echipa, să aduc jucători noi, adică de ceea ce aveam nevoie. Nu depinde de mine dacă voi rămâne. Nu iau eu această decizie. Contractul meu spune că dacă nu ne calificăm, se termină. Nu eu decid viitorul.

Mă voi gândi, voi gândi cu președintele FRF și vom lua o decizie care să fie cea mai bună pentru viitorul echipei naționale. Am învățat multe aici, despre România, despre fotbalul românesc. Am venit cu multe propuneri, cu ce trebuie făcut. Dar e un proces de durată. Sunt dezamăgit, împărtășesc asta alături de toți fanii români. Sunt foarte supărat că nu am oferit o calificare la Mondiale. Să-mi dau demisia? E doar o întrebare de presă. Nimeni nu e vinovat de această ratare a calificării. Să învățăm din acest eșec și să devenim mai buni. Nu trebuie să dăm vina pe cineva. Dacă mi se va propune prelungirea? Voi discuta, am fost atacat într-un mod incredibil din multe părți. E o plăcere să lucrez pentru România, dar trebuie să discut cu Federația. Și vom lua o decizie împreună. Acum sunt puțin dezamăgit de multe lucruri și trebuie să mă calmez.

Sunt supărat din cauza rezultatului, de 8-9 luni sunt întrebat despre demisie. Nu am răspunsul la mine acum, sunt dezamăgit. Nu vreau să dau un răspuns influențat de emoții. Mă voi gândi".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.