Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Chuck Norris, starul filmelor de acţiune, aniversează la 80 de ani și revine pe micile ecrane după drama care l-a scos la pensie

Know Your Meme
chuck norris

Chuck Norris, starul filmelor de acţiune, aniversează marți ziua de naştere şi revine pe micile ecrane. Vedeta împlineşte 80 de ani şi opt ani de când s-a retras din lumea filmelor din cauza problemelor de sănătate ale soţiei, scrie presa internațională, anunță MEDIAFAX.

Chuck Norris este vedeta unei serii uriaşe de glume dedicate personajelor supradimensionate care l-au făcut celebru.

Citește și: Alertă în Capitală: Patru cazuri de coronavirus, în aceeași familie! .

În realitate, artistul care a fost partener pe ecran unor staruri ale filmelor de acţiune precum Bruce Lee, Sylvester Stallone, Jason Statham, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis sau Jean-Claude Van Damme, a renunţat la producţiile cinematografice în 2013, după ce soţia sa a avut probleme majore de sănătate în urma unui control pentru artrită reumatoidă. Gena O'Kelley, soţia vedetei, din 1998, nu a mai putut să coboare din pat vreme de cinci luni având nevoie de supraveghere medicală şi perfuzii. Vedeta a anunţat că se retrage din lumea filmului pentru a fi alături de soţia sa. Abia în 2017, cei doi au reuşit să acţioneze în judecată medicii care i-au injectat Genei substanţa toxică din cauza căreia a suferit ani întregi.

De atunci, actorul nu a mai apărut decât în reclame. Abia în 2020, actorul îşi va face apariţia din nou într-o producţie de televiziune. Norris va avea un mic rol în ultimul episod al seriei ”Hawaii Five-O” transmisă de CBC.

Citește și: Ciolacu: ‘PSD va vota joi’

Chuck Norris este actor, expert în arte marţiale şi personalitate media americană. A început să devină cunoscut în anii 1960, iar ulterior a jucat în filme cu Bruce Lee, după care au urmat şi alte pelicule importante ale genului. Printre filmele în care a jucat se numără "Codul tăcerii" (1985), "Operaţiunea Delta Force" (1986), "Asasinul mafiei" (1991), "Emisarul iadului" (1994), "Misiune pentru preşedinte" (2000), "Eroi de sacrificiu 2" (2012).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.