Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIA anunță intensificarea activității în Rusia. Peste 2,5 milioane de ruși interesați să devină spioni pentru americani

euronews.com
Bill Burns cia William J. Burns Central Intelligence Agency

Dezamăgirea din Rusia cu privire la invadarea Ucrainei reprezintă o oportunitate pentru CIA de a recruta spioni (director CIA)

Directorul Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA) din Statele Unite, William Burns, a declarat că nemulţumirea manifestată în Rusia cu privire la invadarea Ucrainei reprezintă o bună oportunitate pentru a face recrutări de spioni. relatează BBC preluat de rador.

William Burns a spus, în cadrul unei conferinţe în Marea Britanie, că dezamăgirea populaţiei faţă de război va continua să corodeze temelia conducerii Rusiei.

Willliam Burns a mai spus că revolta condusă de liderul Wagner, Evgheni Prigojin, a fost o dovadă vie a efectului coroziv al războiului lui Vladimir Putin asupra propriei lui societăţi şi asupra regimului de la Moscova.

Directorul CIA a subliniat că dezamăgirea a creat o oportunitate care vine "o dată pe generaţie" pentru CIA, referindu-se la rolul agenţiei de a recruta agenţi care să livreze informaţii.

"Nu vom lăsa această oportunitate să se piardă, suntem pregătiţi să o exploatăm", a adăugat William Burns şi a adăugat că un material video recent distribuit în Rusia şi care informează oamenii cum pot contacta agenţia americană în mod discret are deja 2,5 de milioane de vizualizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.