Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIADO solicită eficientizarea Agenției Naționale Antidrog

Ciado

România nu mai este o țară de tranzit, ci una cu o creștere alarmantă a  consumului de droguri, fapt pentru care situația trebuie privită cu toată responsabilitatea.

Urmare demiterii directorului Agenției Naționale Antidrog (ANA), chestorul Sorin Oprea, CIADO România face următoarele precizari: la ANA urmează o numire pe care noi ne dorim să fie una corectă și valorică,  fără interese, compensații sau alte asemenea situații regretabile.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) România are cațiva specialiști în antidrog de excepție, ofițeri valoroși, recunoscuți pe plan intern și  internațional. Unii dintre ei au avut de-a lungul timpului realizări în  activitatea de cercetare și sunt autori de lucrări în domeniul antidrog.  Numele lor sunt recunoscute și respectate în toate segmentele antidrog,atât în prevenirea cât și în combaterea fenomenului. Până în acest  moment, ANA a fost o construcție oscilantă și măcinată de orgolii, iar  în ultimii ani s-a degradat semnificativ din punct de vedere al  eficienței și credibilității sociale. Guvernul României, Ministerul  Afacerilor Interne- România trebuie să construiască o Agenție puternică,  cu resurse financiare și logistice suficiente, altfel riscând să devenim  o țară cu un consum necontrolabil. Nu cifrele prevalențelor ne  îngrijorează, ci perioada foarte scurtă în care am ajuns la aceste cifre precum și trendul crescător, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.