Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclism: Tadej Pogacar a confirmat prezenţa la Mondialele de la Glasgow

prosport.ro
tadej pogacar ciclism

Rutierul Tadej Pogacar (UAE Emirates), clasat al doilea în Turul Franţei din acest an, va participa la Campionatele Mondiale de ciclism care încep în această săptămână la Glasgow, a confirmat Federaţia slovenă de ciclism, citată de EFE, potrivit Agerpres.

În schimb, alte două stele ale ciclismului sloven, Primoz Roglic, câştigătorul Turului Italiei 2023, care se pregăteşte pentru Turul Spaniei, şi Matej Mohoric, prezent în aceste momente în Turul Poloniei, nu vor fi prezenţi în Scoţia.

Pogacar reapare într-o competiţie la doar două săptămâni după încheierea Marii Bucle, în care a fost devansat din nou de danezul Jonas Vingegaard, de data aceasta cu un avans de aproape şapte minute în clasamentul general.

La Glasgow, Pogacar va lua startul atât în cursa de fond (6 august), cât şi în cea de contratimp individual (11 august). Cel mai bun rezultat al său la Mondialele de şosea este un loc şase la contratimp în 2022.

Din echipa Sloveniei vor mai face parte Luka Mezgec (Jayco AlUla), Domen Novak (UAE Emirates), Anze Skok (Ljubliana Gusto Santic), Jaka Primozic (Hrinkow Advarics), Kristijan Koren şi Tilen Finkst (Adria Mobil).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.