Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclista britanică Elinor Barker a dezvăluit că era gravidă în momentul în care a cucerit medalia de argint la Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo

paybanks.ga
Elinor Barker

Ciclista britanică Elinor Barker a dezvăluit că era gravidă în momentul în care a cucerit medalia de argint în proba de urmărire pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de vară de la Tokyo, informează Reuters, citat de agerpres.

Barker, în vârstă de 27 ani, una dintre componentele formaţiei Marii Britanii clasată pe locul secund, după Germania, în întrecerea desfăşurată pe Verlodromul Izu, în luna august, a anunţat printr-un mesaj postat marţi pe reţelele de socializare că ea şi partenerul său aşteaptă primul lor copil.

"Nu ne vine să credem cât suntem de norocoşi şi suntem extrem de încântaţi să începem următoarea parte a vieţii noastre împreună", a scris Barker, medaliată cu aur la JO de la Rio, în 2016.

"Şi pentru cei mai vigilenţi dintre voi, care au făcut calculele, da, am fost însărcinată la Jocurile Olimpice de la Tokyo", a adăugat sportiva, fostă campioană mondială şi europeană.

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams era însărcinată de aproximativ două luni atunci când a câştigat cel de-al 23-lea său titlu de Mare Şlem, în 2017 la Australian Open.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.