Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclistul danez Jonas Vingegaard revine în curse la două luni după ce a câştigat Turul Franţei

backtoromania.com
bicicleta ciclism biciclist

Ciclistul danez Jonas Vingegaard, care nu a mai concurat după ce a câştigat Turul Franţei, în urmă cu două luni, va reveni în curse cu prilejul Turului Croaţiei, care se desfăşoară de marţi până duminică, a anunţat, luni, echipa olandeză Jumbo-Visma, citată de AFP.

În iulie, Vingegaard, 25 ani, se impunea în Marea Buclă, fiind urmat de slovenul Tadej Pogacar şi de britanicul Geraint Thomas, devenind al doilea danez care câştigă legendara cursă, după Bjarne Riis în 1996, potrivit Agerpres.

Din data de 24 iulie, când a ieşit învingător pe Champs-Elysées din Paris, ciclistul echipei Jumbo-Visma nu a mai concurat în nicio cursă, renunţând să dispute Turul Danemarcei şi apoi Campionatele Mondiale de la Wollongong (Australia).

Pentru a explica aceste decizii, directorul sportiv al echipei Jumbo Visma, Frans Maassen, a invocat în data de 18 august, pentru cotidianul danez Ekstra Bladet ''momentele dificile'' cu care s-a confruntat Vingegaard.

În Turul Croaţiei, Vingegaard îl va avea din nou ca adversar pe galezul Geraint Thomas, liderul echipei Ineos-Grenadiers.

Turul Croaţiei va debuta marţi la Osijek şi se va încheia duminică 2 octombrie, la Zagreb. Printre câştigătorii cursei se numără italianul Vincenzo Nibali (2017) sau britanicul Adam Yates (2019).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.