Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciclistul polonez Marcin Polak, medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice 2020 de la Tokyo, a fost suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv

backtoromania.com
bicicleta ciclism biciclist

Ciclistul polonez Marcin Polak, medaliat cu bronz la Jocurile Paralimpice 2020 de la Tokyo, a fost suspendat provizoriu după ce a fost depistat pozitiv la eritropoetină (EPO), a anunţat vineri Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI), citată de Reuters.

"Ciclistul a fost suspendat provizoriu până la rezolvarea definitivă a problemei. Prin urmare, el nu are dreptul să participe în proba masculină de contratimp de 1.000 m, categoria de dizabilitate B, de la Jocurile Paralimpice 2020 de la Tokyo, programată pentru 28 august 2021", a indicat UCI într-un comunicat.

UCI a adăugat că o comisie de disciplină va lua o decizie în privinţa medaliei de bronz obţinute de Polak în această competiţie în proba individuală de urmărire 4.000 m, categoria de dizabilitate B.

Polak, în vârstă de 38 de ani, a câştigat miercuri această medalie. El a fost de două ori campion mondial la contratimp, în 2015 şi 2017, şi campion mondial la urmărire individuală în 2019.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.