Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cifrele care pun sub semnul întrebării datele privind morții din războiul Rusia - Ucraina: Numai 800 de cadavre au fost recuperate

bbc.com
soldati ucraina

Ucraina a recuperat cadavrele unor militari uciși în timpul luptelor cu rușii. Este vorba despre 49 de trupuri care vor fi trimise rudelor. 49 de cadavre ale unor militari au fost returnate Ucrainei, a anunțat Ministerul pentru Reintegrarea Teritoriilor Ocupate Temporar. Acesta a adăugat că 827 de cadavre au fost recuperate de când și-a început activitatea Biroul Comisarului pentru persoanele dispărute în circumstanțe speciale, scrie Mediafax.

„În prezent, împreună cu agențiile de aplicare a legii, facem tot posibilul pentru a găsi trupurile apărătorilor. Se lucrează în mod constant pentru a afla locațiile în care este posibil să se afle luptătorii decedați", a declarat Oleh Kotenko, care se ocupă de operațiune. În trecut, Ucraina a negociat cu Rusia schimburi de cadavre ale militarilor. În cadrul operațiunii, 62 de cadavre au fost returnate Ucrainei în octombrie, scrie Rador.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.