Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cifrele OFICIALE ale incendiului de la Penitenciarul Rahova: ANP anunță că ȘASE gardieni și deținutul care a dat foc au ajuns la spital

SONY DSC

Administrația Națională a Penitenciarelor anunță că șase gardieni și deținutul care a dat foc în celulă, la mai multe saltele, au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale. totul s-a întâmplat cu un etaj mai jos de locul în care se află încarcerat Liviu Dragnea.

Citește și: EXCLUSIV Cazul Caracal, o lucrătură a Serviciilor? Surse din Poliție, în luna septembrie: ‘Înainte de alegeri, apare vreuna din fete’

"Sâmbătă, 09.11.2019, un deţinut aflat în tranzit la Penitenciarul Bucureşti-Rahova a procedat la incendierea unor saltele din camera de deţinere în care se afla cazat. Conform procedurii, a fost solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Ca urmare a intervenţiei rapide a angajaţilor unităţii, incendiul a fost stins până la sosirea echipajului de pompieri.

Deţinutul în cauză şi 6 poliţişti de penitenciare au fost preluaţi de echipajele SMURD sosite la faţa locului, în vederea efectuării de investigaţii medicale suplimentare.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Doi securiști duc o luptă acerbă pentru intrarea în turul II

Din primele informaţii, toate persoanele implicate se află în afara oricărui pericol. Incidentul face obiectul unei verificări interne, deţinutul implicat urmând a fi cercetat disciplinar şi sancţionat conform prevederilor legale", anunță Administrația Națională a Penitenciarelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.