Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci arme de vânătoare, confiscate de polițiști de la persoane bănuite că au împușcat un cerb, în Mureș

pusca vanatoare

Cinci arme letale de vânătoare, mai multe muniții și 60 de trofee de vânat au fost confiscate de polițiștii din Mureș, în urma unor percheziții făcute la persoane bănuite că un împușcat un cerb, a cărui valoare a fost stabilită la 6.000 de euro, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii din Mureș au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți de uz de armă fără drept, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor şi braconaj.

Polițiștii au făcut patru percheziții domiciliare în județul Mureș la locuinţele celor doi bărbați, în urma cărora au confiscat 5 arme letale de vânătoare deținute legal, 166 de elemente de muniție, 58 de trofee de vânat, 86 de kilograme de carne de origine animală și 57 de articole pirotehnice.

Citește și: Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

„De asemenea, au fost constatate două fapte contravenționale ce au ca obiect nepăstrarea corespunzătoare a armelor înscrise în permisul de armă și a muniției aferente acestora, prevăzute și sancționate de Legea 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor, fiind luată măsura complementară a anulării dreptului de deținere, port și folosire a armelor letale”, se arată în comunicat.

Oamenii legii au stabilit că în luna septembrie, cei doi s-ar fi deplasat în zona unui fond de vânătoare din comuna Gheorghe Doja și, fără a deține autorizație de vânătoare, ar fi împușcat un cerb, a cărui valoare a fost estimată la aproximativ 6.000 de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.