Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci 'bombe cu ceas', identificate de Victor Ponta! Avertisment pentru Mihai Tudose: 'Orice zi pierdută este o zi pierdută pentru toți'

Inquam Photos / Octav Ganea
ponta microfoane

Fostul premier Victor Ponta are un mesaj pentru Mihai Tudose. Acesta spune într-o postare pe Facebook că premierul trebuie să înceapă anul cu motoarele turate la maxim și să abordeze cel puțin cinci „bombe cu ceas”: finanțe, energie, poliție, educație și salarizarea bugetarilor. Ponta avertizează că orice zi pierdută este o zi pierdută pentru toți românii.

„Ianuarie 2018 - Premierul Romaniei ( oricare ar fi acesta ) trebuie sa inceapa anul cu motoarele turate la maxim si sa abordeze frontal cel putin 5 probleme sistemice care pot exploda in orice moment - si deci nu pot fi amanate ( finante, energie, politie, educatie , salarizarea bugetarilor) :

La ANAF si in tot Ministerul de Finante este deja un dezastru provocat de absurda “revolutie fiscala”! Premierul Tudose poate sa rezolve situatia printr-o ordonanta care sa proroge termenele de intrare in vigoare pana cand se face o analiza serioasa si se indreapta greselile si masurile absolut inaplicabile ( totul consultand mediul de afaceri care este disperat de situatie)!

SURSE - Mihai Tudose ar REFUZA demiterea șefului Poliției Române. Noul șef propus de Carmen Dan a REFUZAT postul

Dezastrul din sectorul energiei care va exploda o data cu vremea rece - atat preturile la energie electrica ( si acum si gaze) ajunse la un nivel insuportabil pentru populatie dar si pentru agentii economici / importurile de energie la preturi exorbitante - dar mai ales incapacitatea de productie in perioada rece si lipsa investitiilor in modernizarea productiei si a transporturilor

In educatie ( dupa minciuna sinistra cu cresterea de 25% care este de fapt 1% - pentru ca 21% au devenit contributii la angajat si 3% inflatia anuala) acum apar intarzierile la salarii - iar bugetul pentru educatie si cercetare este in 2018 cel mai mic de dupa 2010.

Haosul si lipsa de autoritate si responsabilitate in cel mai “greu” minister din Guvern- Ministerul de Interne / in loc sa asigure aplicarea legii si siguranta cetatenilor din pacate Politia Romana a devenit doar un nou instrument acaparat de Liviu Dragnea si “ Cartelul de la Teleorman” si folosit pentru rafuieli si putere personala!

Legea salarizarii adoptata fara avizul Guvernului incepe sa isi arate “fisurile” / iar dupa ce oamenii vor primii salariile in Februarie ( pentru Ianuarie 2018) nemultumirea va fi greu de gestionat.

Cele 5 “bombe cu ceas” sunt completate de multe alte probleme - pentru a le rezolva Romania are nevoie de un Guvern competent si stabil - credeti ca Liviu Dragnea e de acord cu acest lucru?!?! Orice zi pierduta este o zi pierduta pentru toti romanii - si asta ne costa foarte mult.”, scrie Ponta, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.