Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci persoane au fost plasate în arest preventiv în Franţa sub acuzaţia de participare la violenţele urbane împotriva agenţilor forţelor de ordine

RFI
politia paris

Cinci persoane au fost plasate în arest preventiv în Franţa sub acuzaţia de participare la violenţele urbane împotriva agenţilor forţelor de ordine, afirmă surse judiciare citate de cotidianul Le Figaro, potrivit MEDIAFAX.

Proteste violente au izbucnit acum câteva zile în zone situate la periferia Parisului după un incident rutier între un motociclist şi o maşină de poliţie produs în zona Villeneuve-la-Garenne. Motociclistul în vârstă de 30 de ani a lovit uşa deschisă a unei maşini de poliţie.

Citește și:  VIDEO Ludovic Orban anunță PRIMELE MĂSURI pentru repornirea economiei: împrumuturi de la BERD, finanțări de la UE și ...planuri

Cinci suspecţi cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani au fost arestaţi preventiv în zona Clichy-la-Garenne (Paris). "Aveau asupra lor dispozitive incendiare şi intenţionau să comită violenţe în grup", a declarat surse din cadrul comisiei de anchetă. Alţi doi tineri suspectaţi de participare la violenţe sunt cercetaţi în stare de libertate.

În paralel, se derulează şi o investigaţie internă a Inspecţiei generale a Poliţiei Franţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.