Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci persoane au fost reținute într-un dosar care vizează furturi de componente dintr-un parc auto din București

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Cinci persoane au fost reținute într-un dosar care vizează furturi de componente dintr-un parc auto din București. Printre acestea se numără și doi bărbați care aveau ca atribuții paza parcului, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii au făcut miercuri trei percheziții în București și Vâlcea la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat, complicitate la furt calificat şi abuz în serviciu.

Citește și: Viorel Cataramă a luat decizia! Va candida la funcţia de primar general al Bucureştiului .

Ancheta a început în 11 iulie, când Poliția a fost sesizată că de la mai multe autoturisme dintr-un parc auto au fost sustrase componente.

„Cercetările şi investigaţiile efectuate în cauză au condus la presupunerea rezonabilă că persoanele care au pătruns în incinta parcului auto ar fi beneficiat de sprijinul persoanelor care aveau obligaţia de a supraveghea incinta, precum şi bunurile depozitate în acest spaţiu”, se arată în comunicat.

În urma perchezițiilor de miercuri, polițiștii au ridicat o parte din componentele auto, dar şi instrumente susceptibile a fi fost folosite la detaşarea acestora.

Citește și: Să râdem cu Ludovic Orban! Cum s-a contrazis premierul: Nu se închide nimic! După ora 23:00, anumite activități vor fi închise

Doi bărbaţi şi o femeie au fost duși la audieri la sediul Secţiei 13 Poliţie. De asemenea, au fost audiaţi şi alţi doi bărbaţi, ce aveau atribuţii în paza respectivului parc auto. După audieri, toate cele cinci persoane au fost reţinute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.