Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci persoane, între care doi copii, rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit pe un drum judeţean din judeţul Prahova

accident

Cinci persoane, între care doi copii mici, au fost rănite într-un accident rutier produs vineri seară pe un drum judeţean din judeţul Prahova, unde două autoturisme s-au ciocnit. Toate cele cinci victime au fost preluate de către echipaje medicale şi transportate la spital.

Potrivit datelor furnizate de oficialii Inspectoratului de Poliţie Prahova, accidentul a avut loc pe drumul judeţean 101 I, în localitatea Diţeşti, potrivit news.ro.

Citește și: Denise Rifai atrage atenția lui Klaus Iohannis și Guvernului Cîțu: ‘Precedentul ce s-ar crea e cu mult mai periculos chiar și decât bătaia încasată de români pe 10 august’

Primele date de la faţa locului arată că două autoturisme, unul condus de un bărbat de 29 de ani, altul de un şofer în vârstă de 20 de ani, s-au ciocnit în condiţii care nu au fost stabilite încă.

În urma impactului cinci persoane, toate aflate în autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani au fost rănite, având nevoie de investigaţii medicale la spital. Printre victime se numără şi un copil în vârstă de doi ani şi altul de cinci ani. Ambii şoferi au fost testaţi pentru alcoolemie, rezultatele fiind negative.

În urma accidentului traficul rutier pe drumul judeţean este restricţionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.