Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci suspecți de tâlhărirea unui bărbat în propria locuinţă, arestați preventiv

houstonchronicle.com
extradare catuse

Cinci persoane suspectate de tâlhărirea unui bărbat din municipiul Sfântu Gheorghe, în propria sa locuinţă, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe.

Potrivit unui comunicat de presă, remis sâmbătă AGERPRES, Parchetul a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de şase inculpaţi, dintre care unul minor, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, iar Judecătoria Sfântu Gheorghe a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru cele cinci persoane majore.

"S-a reţinut că în data de 25.03.2020, în jurul orelor 21.00, cei şase inculpaţi au pătruns prin efracţie în locuinţa persoanei vătămate în vârstă de 67 de ani, situată la etajul 1 al unui bloc de locuinţe din municipiul Sfântu Gheorghe. Inculpaţii au lovit în mai multe rânduri persoana vătămată, i-au solicitat bani şi au căutat prin locuinţă bunuri şi sume de bani pentru a le sustrage, reuşind să-şi însuşească în aceste împrejurări suma de 1660 lei şi un telefon mobil. În urma actelor de agresiune exercitate de inculpaţi, persoana vătămată a suferit leziuni care care au necesitat 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare", se arată în comunicat.

Potrivit acestuia, organele de Poliţie au fost sesizate prin apel 112 de un locatar al imobilului care a observat momentul pătrunderii autorilor în apartamentul victimei.

"La faţa locului s-au deplasat organele de Poliţie, însă inculpaţii şi-au asigurat scăparea sărind de pe geam, după care au părăsit în fugă locul faptei. În scurt timp, autorii au fost identificaţi şi reţinuţi de organele de Poliţie", mai menţionează documentul citat.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Covasna a precizat că cele şase persoane, respectiv două femei şi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 37 şi 51 de ani, precum şi o tânără de 15 ani, au pătruns cu forţa în locuinţa victimei, prin distrugerea uşii de acces.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.