Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci tineri, depistaţi de jandarmi cu substanţe interzise într-un cartier din Râmnic

Banatulazi
jandarmi

Mai mulţi tineri cu un comportament suspect au fost surprinşi de jandarmi într-un cartier din municipiul reşedinţă, în urma verificării asupra lor fiind găsite substanţe interzise, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ), potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, tinerii au încercat iniţial să fugă cu o maşină, însă au fost opriţi la timp de forţele de ordine.

"În noaptea de 20 noiembrie 2023, în jurul orei 00:30, cinci tineri cu vârste între 19 şi 32 de ani, care se aflau pe Aleea Stejarului din cartierul Ostroveni al municipiului Râmnicu Vâlcea, au atras atenţia forţelor de ordine prin comportamentul lor suspect. În încercarea de a evita contactul cu jandarmii, aceştia s-au urcat într-un autovehicul şi au încercat să părăsească locul. Forţele de ordine, intervenind rapid, au oprit autospeciala de jandarmerie în dreptul lor, împiedicând astfel orice încercare de a pleca cu maşina", a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Vâlcea, George Tacăle.

Reprezentantul IJJ Vâlcea a precizat că în maşina cu care intenţionau să fugă şi asupra a doi dintre tineri s-au găsit fragmente vegetale suspecte, precum şi obiecte periculoase, cazul lor fiind înaintat poliţiştilor pentru continuarea verificărilor.

"În timpul controlului corporal preventiv efectuat asupra grupului, s-au descoperit asupra unuia dintre tineri o ţigară artizanală cu miros înţepător, precum şi un spray iritant lacrimogen. În plus, asupra şoferului a fost găsit un cuţit cu lamă pliabilă. Controlul asupra autovehiculului a relevat prezenţa unor fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise de legislaţia în vigoare. Cuţitul şi spray-ul lacrimogen au fost ridicate în vederea confiscării, iar documentele întocmite, împreună cu substanţele depistate, vor fi predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea în vederea continuării cercetărilor" a mai spus reprezentantul Jandarmeriei Vâlcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.