Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cinci tineri, între care și două fete, cu vârste în 15 și 19 ani, s-au dus mascați pentru un bătrân și l-au jefuit: Poliția a descins la atacatori

mascat

Cinci tineri, cu vârstele cuprinse între 15 şi 19 ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au intrat, cu feţele acoperite de măşti, în locuinţa unui bărbat de 63 de ani, din Reşiţa, de unde au luat mai multe bunuri şi bani, folosind violenţa, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Fapta s-a petrecut în urmă cu o săptămână, suspecţii - trei băieţi şi două fete, fiind acuzaţi de tâlhărie calificată, scrie agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Și-a bătut joc de bieții oameni! Am cerut autorităților islandeze să ia urgent măsuri’

Poliţiştii au efectuat, joi, două percheziţii la adresele tinerilor bănuiţi de comiterea faptei şi au găsit o tabletă despre care există "presupunerea rezonabilă" că ar fi fost sustrasă din locuinţa victimei.

"În acest caz au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar cei cinci tineri au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Caraş-Severin", precizează sursa citată.

Citește și: Mihai Tudose, ironic la adresa lui Florin Cîțu: ‘A și deschis șampania, doar-doar pocnitura va abate atenția de la tăierile de care s-a apucat cu râvnă sadică’

Suspecţii vor fi prezentaţi vineri în faţa procurorilor pentru dispunerea măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.