Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine era nepalezul care a murit în explozia de la Crevedia: A făcut credit ca să ajungă în România şi a lăsat în urmă doi copii mici

crevedia 6

Cine era nepalezul care a murit în explozia de la Crevedia: A făcut credit ca să ajungă în România şi a lăsat în urmă doi copii mici

În urmă cu două zile, bilanțul morților de la Crevedia a ajuns la cinci, iar ultima persoană care a murit pe patul de spital a fost un bărbat din Nepal, fost angajat al staţiei GPL.

Bărbatul din Nepal a făcut un credit de 4.300 de euro în ţara natală, pentru a plăti agenţia de recrutare care l-a adus în România, unde i s-a promis un loc de muncă la o spălătorie, dar până la urmă a ajuns angajat al staţiei GPL din Crevedia.

Bărbatul avea un salariu de aproximativ 550 de euro pe lună (2.750 de lei) şi lucra opt ore pe zi, timp de şase zile pe săptămână.

Familia lui a aflat vestea că a murit de pe Facebook și nu le-a venit să creadă, potrivit libertatea.ro, anunță romaniatv.net.

Acesta făcea sacrificii uriașe pentru cei doi copii ai lui, cărora voia să le ofere o viață mai bună câștigând banii din România. Fetița bărbatului are cinci ani, iar băiețelul său are doi ani.

Patronii stației GPL din Crevedia au fost arestați

Patronii stației din Crevedia au fost arestați. După 24 de ore petrecute în care au fost reținuți, Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. După această perioadă. instanța va fi nevoită să ia o altă decizie în cazul celor doi patroni.

„Toate aceste operaţiuni au fost efectuate în scop pecuniar, în pofida deciziilor de ordin administrativ aplicate de autorităţile publice cu atribuţii de supraveghere şi control în materie şi abdicând de la normele elementare ce se impuneau a fi respectate în desfăşurarea acestei activităţi. Faptele descrise au avut drept consecinţă decesul a 5 persoane, vătămarea corporală a altor 54 persoane, 6 case distruse total, 77 case distruse parţial, alte distrugeri materiale semnificative – autospeciale ale echipelor de intervenţie, echipamente de intervenţie, bunuri materiale ale cetăţenilor pe o rază de aproximativ 1 km”, au transmis procurorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.