Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este, de fapt, FEMEIA care a intrat în cursa pentru Palatul Cotroceni: Susține că Pământul e plat, a fost consiliera lui Dăncilă și a lui Oprea

Ramona Ioana Bruynseels

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi-a ales sâmbătă, în congres, noua conducere şi şi-a desemnat candidata la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Este vorba despre Ramona Ioana Bruynseels, ea fiind votată în unanimitate pentru această candidatură de cei peste 700 de delegaţi prezenţi la congres.

Trecutul noii candidate pentru funcția supremă în stat este foarte bogat. Ramona-Ioana Bruynseels a fost numită consiliera premierului Viorica Dăncilă, în decembrie anul trecut, dar demisionat după alegerile europarlamentare.

Citește și: Surprinzător! Obiectul pe care îl are Liviu Dragnea în celulă deși nu ar trebui

Ramona-Ioana Bruynseels a fost, de asemenea, în perioada 2015-2016, specialista în comunicare a fostului vicepremier Gabriel Oprea.

În noiembrie 2017, Ramona-Ioana Lohan, așa cum se numea pe atunci, înainte de a se căsători cu Dominic Bruynseels, fost președinte executiv al BCR România, acum șef la First Bank, mai bătrân cu aproximativ 30 de ani față de ea, a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, printr-o decizie a premierului Mihai Tudose. Până atunci, Ramona-Ioana Lohan fusese consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al Guvernului.

Citește și: Atenție! Noul consilier al lui Dăncilă propune concedieri în sectorul bugetar

Fosta consultantă a lui Gabriel Oprea este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţin că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă.

În vârstă de 40 de ani, Ramona-Ioana Bruynseels a ajuns, în 2012, în Iohannesburg – Africa de Sud – unde a făcut voluntariat pentru o organizație neguvernamentală, profilată pe îngrijire copii abandonați și infectați cu HIV. Pe când era copil, la 15 ani, a colaborat cu radioul public.

Citește și: EXCLUSIV Lovitură în plin pentru Carmen Dan! ‘Cutia Pandorei’ a fost deschisă, după uciderea poliţistului din Timiş

În scurt timp, a devenit vicepreședinte pentru dezvoltare regională al Camerei de Comerț a României din Ghana. Apoi, a fost admisă într-una dintre cele mai prestigioase universități din lume – Harvard University, John F. Kennedy School of Government, într-un program care pregătește lideri pentru țările în curs de dezvoltare. La Harvard, a cunoscut politicieni de prim rang ai SUA, printre care fostul vicepreședinte al SUA, Joe Biden.

UPDATE - Replica Ramonei Ioana Bruynseels:

"1. PAMANTUL E ROTUND

In 2017, imediat dupa ce am fost promovata la functia de secretar de stat in cadrul SGG, in presa a aparut informatia ca “ sunt membră a grupului „The Flat Earth Revolution”, un grup care sustine ca Pamantul e plat. Cum nu m-a intrebat nimeni cand a aparut informatia, va spun acum : Nu, nu cred ca pamantul e plat ! Cred ca e sferic ! Asa am invatat si la scoala, asa am citit in cartile citite. Cum s-a ajuns aici : Contul meu personal de Facebook a fost adăugat în grupul amintit mai sus, fara a mi se cere acceptul. Setarile de atunci ale contului meu de facebook permiteau, din pacate, acest lucru. Asta a fost neglijenta mea. Cred ca li s-a intamplat si altora. Nu am fost membru activ in acel grup, nu am dat niciun like, nu am facut nicio postare, nu sunt de acord cu teoriile lor.

In opinia mea, ”Flat Earth” nu este nici măcar un subiect de discuție, este poate doar ceva vag amuzant.

2. Un alt subiect in care apar informatii incorecte, este cel legat de diferenta de varsta intre mine si sotul meu, Dominic, pe care il iubesc foarte mult, si il respect foarte mult. Nu, intre noi nu sunt 30 de ani diferenta, asa cum tot se scrie in presa. Diferenta este de 20 de ani. Este o diferenta pe care noi nu o simtim si pe care ne-am asumat-o. Pana la urma, asta chiar e chestiune personala, care ne priveste pe noi si nu cred ca ar avea vreo relevanta pentru altcineva.

3. Pe generalul Gabriel Oprea l-am cunoscut in 2005, in timp ce urmam Colegiul de Aparare. Nu am colaborat cu dansul pana in 2015, dupa intoarcerea mea in tara. La acel moment, acesta mi-a solicitat sa il ajut, prin consiliere, in special in comunicarea online si la strategia de promovare a tinerilor din partid . Si am colaborat timp de cateva luni in anul 2015. De la cateva luni de colaborare si pana la a fi “omul lui Oprea” cred ca este cale lunga", a precizat Ramona Ioana Bruynseels.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.