Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este, de fapt, Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma: Cătălin Tolontan o demască

Noi dezvăluiri incredibile în scandalul Hexi Pharma. Jurnalistul Cătălin Tolontan scoate la iveală personajul cheie din scandal. Flori Dinu, directoarea companiei. Jurnalistul de la Gazeta Sporturilor spune că Dinu este mai importantă, decât Dan Codrea, deoarece ea ținea legătura cu medicii și autoritățile.

Citește și: Alertă teroristă în Anglia: Avertisment uluitor din partea 'Doamnei teroare' din ISIS / FOTO

Jurnalistul consideră că Flori Dinu deține suficiente informații despre scandalul Hexi Pharma, întrucât ea era omul de legătură. ,,Flori Dinu este director general la Hexi Pharma și este mai importantă decât Dan Condrea în privința sistemului. Ținea legătura cu spitalele, cu Ministerul Sănătății, autoritățile, cu prestigioși medici din România de înalt nivel care au fost vectorul de reputație al acestui aranjament, care nu s-a numit Hexi Pharma, ci biocidele. Eu sper ca reținerea să nu fie o urmare a CSAT-ului de astăzi, pentru că în mod normal procurorii de caz sunt doi. Între procurorul de caz și CSAT nu există niciun fel de legătură.

Citește și: Decizie istorică: Ce se va întâmpla cu mormântul lui Iisus Hristos de la Ierusalim

Justiția acționează doar prin instrumentul procurorului. Sper ca să nu fi fost nevoie de intervenția statului român la cel mai mare nivel ca să nu se ajungă la audierea din această seară. Indiferent cine ne face invitație să ne predăm sursele, răspunsul nostru este că jurnaliștii nu își trădeză sursele, în niciun context: nici în fața judecătorilor. E foarte important să separăm planurile: justiția e justiție, dar și semnalele statului sunt importante. Sunt sute de medici care vor să vorbească, dar pentru asta trebuie să le dai semnalul. Și faptul că Ministerul Sănătății a trimis la Parchet chestiunea cu Unitatea de Arși a fost un prim semnal astăzi, chiar a fost un semnal că ei doresc să se rupă de ceea ce a fost și ceea ce pacientul român și cotribuabil nu mai suportă.

Citește și: Dezvăluiri incendiare: Sorin Oprescu vorbește despre legăturile cu Dan Condrea

Am vorbit cu unul dintre medici care a spus că o chestie foarte inteligentă: starea preColectiv în sistemul medical nu mai există în România, nu ne mai putem întoarce pe 29 octombrie 2015, aia s-a terminat. Pacienții și noi medicii simțim lucrurile altfel, mi-a spus. Statul ar trebui să dea niște semnale clare în continuare", a spus Cătălin Tolontan la Ralitatea TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.