Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este designerul care a îmbrăcat-o pe Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa Francisc: rochia are și un mesaj ascuns

Inquam Photos/ Octav Ganea
papa iohannis

Papa Francisc a ajuns vineri în România, puțin înainte de prânz. Suveranul Pontif a fost întâmpinat pe aeroportul Otopeni de Carmen și Klaus Iohannis. Soția președintelui României a ales, pentru această întâlnire istorică, o rochie creată de Eli Lăslean, cu un mesaj special, informează Click.ro.

Citește și: Directorul TAROM a demisionat

Eli Lăslean a îmbrăcat-o pe prima doamnă pentru mai mult de 30 de evenimente oficiale. Pentru întâlnirea cu Papa Francisc, creatoarea de modă și soția președintelui au căzut de acord asupra unei rochii vaporoase, bleu ciel. Carmen Iohannis a vrut să transmită un mesaj de seninătate prin intermediul acestei nuanțe.

„Ținuta purtată de Carmen Iohannis a fost pregătită special pentru acest eveniment și am vrut să transmitem, totodată, și un mesaj. Culoarea bleu ciel exprimă seninătate, este o nuanță rafinată și serenă, precum sufletul doamnei Iohannis. Materialul este un crep de mătase naturală, fluid, ușor, confortabil, cu un croi și o simplitate studiate, care pun în valoare silueta, dar în același timp conferă și o notă de austeritate. Este o eleganță discretă ce o și caracterizează pe prima doamnă. Am pregătit din timp această ținută. Doamna Iohannis și-a dorit o culoare senină. A venit la câteva probe înainte”, a declarat Eli Lăslean, în exclusivitate pentru Click! Prima doamnă și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi stiletto crem și o geantă plic în aceeași nuanță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.