Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este europarlamentarul român acuzat că ar fi 'Agentul 007'

parlamentul european

Europarlamentarul Cristian Preda este acuzat de un coleg din Parlamentul European că este ”Agentul Preda 007”! Laurențiu Rebega, cel care a pus toate tunurile pe Preda, aduce în sprijinul declarațiilor sale o dezvăluire uluitoare: ”cu vreo 30 de ore înaintea Zilei Naționale, în care, vă aduc aminte, sărbătorim ideea de Unire a românilor, colegul meu, onorabilul deputat Dan Cristian Preda, doctor în științe politice, a cerut, în plenul Parlamentului European, activarea art. 7 din Tratatul UE, adică suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul Uniunii”, a spus Rebega pe pagina sa de facebook.

Citește și: Situație inedită la BNR: Ce se va întâmpla cu salariile uriașe ale angajaților, după revoluția fiscală

”Motivul invocat de distinsul coleg ar fi încercarea Guvernului român de a distruge Justiția utilizând „dictatura majorității parlamentare” și ignorând opiniile magistraților și zecile de mii de cetățeni care au protestat împotriva pachetului de legi care încă se discută în Parlamentul național”, mai arată Rebega care îi pune, pe această cale, două întrebări lui Cristian Preda:

Citește și: Previziunile s-au adeverit: Cine ar putea face plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu

”1. Ce înțelege dânsul prin „dictatura majorității parlamentare”? Oare toate deciziile trebuie luate prin consens și, dacă nu există consens, alegem soluția străzii? Asta nu se cheamă, oare, populism?

2. Dacă, să zicem, instituțiile europene suspendă dreptul de vot al României, înseamnă că țara noastră e un fel de „stat eșuat”, este neguvernabilă și ar trebui să devenim, de facto, dar și de jure, un teritoriu lipsit de suveranitate și administrat direct de la Bruxelles, Berlin sau din altă parte. Oare dl. Preda crede că asta e soluția? Dumneavoastră, cetățenii României, ce părere aveți?”

Citește și: Lovitură de proporţii în Europa cu implicaţii MAJORE în România: Afacere de miliarde în Marea Neagră – o mare bancă îşi DISTRUGE concurenţa

Rebega mai arată că ”a criticat și el, în foarte multe ocazii, derapajele autorităților de la București și că trebuia să fie cerut avizul Comisiei de la Veneția”, însă consideră ”că a cere, ca deputat român în Parlamentul European, pedepsirea României pentru o procedură care se înscrie în regulile democrației denotă o dizabilitate emoțională gravă”.

În încheiere, Rebega îl atacă direct pe Preda: ”Eu n-am atâta școală câtă are dl. Preda, dar știu că acela care se poartă ca un sclav, va fi întotdeauna tratat ca un sclav!”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.