Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este in spatele campaniei de promovare a ANAF

anaf

ANAF a demarat o campaniei de promovare intitulata in mod nefericit 'Romania functioneaza si cu taxele tale'. De ce spunem nefericit? Pentru ca mesajul campaniei poate fi auzit si astfel: 'Romania functioneaza si cu taxe letale', gafa care probabil se datoreaza unei neatentii a companiei media care a castigat contractul.

Interesant este ca aceasta companie castigatoare a fost singura care s-a prezentat la licitatie si apartine chiar fratilor Micula, cei care au pus sechestru pe fondurile Ministerului de Finante pentru ca au castigat in instanta un proces cu statul roman si au de recuperat 178 de milioane de euro.

Fara a face acuzatii va prezentam relatiile dintre apropiatii fratilor Micula si persoane cu functii importante in stat. Unul dintre angajatii cu functii de conducere la firmele fratilor Micula este Romului Dascalu, presedintele patronatului Garant al producatorilor de bauturi alcoolice, si sotul Doinei Dascalu, actualmente vicepresedinte al Curtii de Conturi si fost secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice.

Surse din cadrul ANAF sustin ca Doina Dascalu este fina fostului senator liberal Dan Radu Rusanu, unul din marii fosti sforari din PNL, intrat intr-un con de umbra din cauza faptului ca este urmarit penal de DNA in dosarul ASF-Carpatica Asig. Aceleasi surse sustin ca un alt fin al sforarului liberal arestat pentru cateva luni in afacerea Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) este nimeni altul decat Gelu Stefan Diaconu, actualul sef al ANAF, institutie care a acordat contractual pentru respectiva campanie mediatica. Si ca tabloul sa fie complet, alt fin al aceluiasi Dan Radu Rusanu este fostul ministru liberal al finantelor, Daniel Chitoiu, anchetat, la randul sau, alaturi de sotia sa in dosarul nasului, explica jurnalistul Stelian Negrea.

ANAF a atribuit pe 06.04.2015 in cadrul unei licitatii la care a fost acceptata o singura oferta – cea a firmei Agentia de Publicitate Media Center SRL- contractul de 997.332 lei (225.000 Euro) constand in “servicii de difuzare a unui spot tv privind campania de constientizare si educare fiscala a contribuabililor care constau in difuzarea TV a unui spot video pentru care se va propune un mix de posturi TV nationale care sa asigure o vizibilitate maxima a spotului de catre grupul tinta vizat”. Licitatia este parte a unui proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative 2007-2013.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.