Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este Ioana Bran, 'milionara-sexy' propusă la ministerul Tineretului şi Sportului

prosport.ro
Ioana Bran

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat, vineri, că demisionează din funcţie. În locul lui, social-democraţii au ales-o în şedinţa CEX pe Ioana Bran, fiica unui om de afaceri din Satu Mare.

Citeşte şi: Eugen Teodorovici îi dă lui Dragnea SEMNALUL, după nominalizare: 'Nu-mi schimb punctul de vedere...'

În urmă cu 2 ani, când Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor, mass-media a descris-o ”milionara sexy” pe Ioana Bran.

"Actuala secretară a Camerei Deputaţilor, sătmăreanca Ioana Bran are şanse uriaşe să devină noul ministru al Tineretului şi Sportului! Tânăra deputată are 31 de ani şi un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran.

Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generaţie de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul şi reţeta produselor noastre să se păstreze şi să se transmită din generaţie în generaţie”, menţionează site-ul presasm.ro.

Preşedinte al FR de Box şi membru PSD, Vasile Cîtea, a declarat pentru ProSport: ”O cunosc foarte bine pe Ioana Bran ca fiind o persoană foarte serioasă. A fost secretara Camerei Deputaţilor. Sunt convins că o să facă treabă foarte bună la MTS”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.