Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este Iulia Froicu, polițista care a salvat fetița de 3 ani, sechestrată de tată: 'Când am luat-o în brațe mi-au lăcrimat ochii, de parcă era copilul meu'

 Iulia Frociu politista Botosani

Iulia Froicu, polițista care a salvat, sâmbătă, o fetiță de 3 ani, sechestrată de tată și amenințată cu o macetă, este făcută cunoscută de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, care spun că astfel de povești merită să devină virale, anunță Mediafax.

Iulia Froicu este polițistă de 3 ani în cadrul Biroului de Ordine Publică al municipiului Botoșani.

Sâmbătă a venit într-un suflet la locul unde se anunțase că un bărbat ține sechestrată o fetiță de 3 ani, fiica lui.

Ea a intrat în discuții cu bărbatul și, creând o poveste, bazându-se pe faptul că pe ea o cheamă Iulia, iar pe bărbat, Iulian, a reușit să îl convingă să aibă încredere în ea și să îi dea copila pe geam.

„Ne-am bucura dacă povestea Iuliei se va viraliza cel puțin la fel de mult cum, zilele trecute, s-a viralizat fotografia cu polițista surprinsă în trafic, lângă mașina de serviciu!

Astăzi, Iulia, a reușit să salveze viața unei fetițe de 3 ani. Tatăl fetiței, cunoscut cu anumite afecțiuni și sub influența băuturilor alcoolice, le-a scos cu violență din casă pe mama și bunica acesteia, apoi a amenințat că va ucide fata cu o macetă. Iulia a reușit să negocieze cu bărbatul. După o discuție de aproximativ 20 de minute, l-a convins să îi ofere fetița în siguranță”, scriu cei de la MAI, pe Facebook.

„Când am luat-o în brațe mi-au lăcrimat imediat ochii, de parcă era copilul meu. În momentul în care i-am dat mamei fetița, am simțit în ochii acesteia o bucurie pe care nu o pot exprima!”, a povestit Iulia Froicu.

Bărbatul s-a predat polițiștilor aflați la fața locului și s-a întocmit un dosar penal pe numele său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.