Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este moldoveanul care vrea să cumpere clubul de fotbal AC Milan

surpriza

Fondatorul World Lab Technologies, Alexandr Jucov, care are origini în Republica Moldova, a confirmat că e interesat de cumpărarea pachetului majoritar al clubului din Serie A, AC Milan. Clubul de tradiţie italian e deţinut de Elliott Management, dar şi-ar putea schimba acţionariatul, din nou, după ce a mai trecut prin mâinile lui Yonghong Li şi Silvio Berlusconi, transmite jurnal.md.

Vezi și: Lecția de populism - după înghețarea prețului chiriilor pe motiv de pandemie, piața imobiliară s-a prăbușit la Berlin

Afaceristul Alexandr Jucov e pregătit să se ocupe de destinul lui AC Milan, club care a cucerit 18 campionate în Serie A.

"Alexandr Jucov, un om de afaceri de top, originar din Republica Moldova şi fondator al World Lab Technologies, şi-a exprimat interesul de a achiziţiona majoritatea acţiunilor lui AC Milan, club din Serie A.

Această achiziţie va împlini dorinţa de mai mult timp a domnului Jucov, aceea de a fi implicat activ în sport ca afacere, care a adoptat accelerat noi tehnologii şi măsurători pe bază de date metrice", a transmis compania lui Jucov, conform Football-italia.net.

Jucov este originar din Republica Moldova, iar în ultima perioadă a încercat să cumpere platforma TikTok, scrie telekomsport.ro.

Pentru AC Milan evoluează fostul portar al naţionalei României, Ciprian Tătăruşanu, care are statutul de rezervă.

AC Milan e pe locul secund în Serie A, cu 53 de puncte, după 25 de etape, după ce a fost lider în Italia în acest sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.