Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este noul agent guvernamental la CEDO: Avocatul unor nume celebre, la doar 35 de ani

viorel mocanu

Catrinel Brumar a fost înlocuită cu Viorel Mocanu în funcţia de agent guvernamental pemtru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, prin decizia prim-ministrului, publicată marţi în Monitorul Oficial.

Viorel Mocanu, are 35 de ani şi este avocat în Baroul Bucureşti. În octombrie 2018 a fost numit Consilier Onorific  al ministrului Sănătății în domeniul de relațiilor externe.

Absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii "Ovidius" din Constanţa, Mocanu este doctorand în domeniul managementului informaţiilor din sistemul judiciar la Universitatea "Valahia" din Târgovişte.

Vezi aici CV-ul lui Viorel Mocanu! (.pdf)

Avocat coordonator la Societatea Civilă de Avocaţi Mocanu & Asociaţii, Viorel Mocanu a avut clienţi celebri în ultimii ani. Acesta i-a reprezentat în dosare ale DNA pe Sorin Oprescu, fostul primar al Capitalei, Şerban Pop, fost şef ANAF, şi Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene. Noul agent guvernamental a avut clienţi şi din lumea mondenă, printre care Oana Zăvoranu şi Florin Salam.

Viorel Mocanu are parte de provocarea vieţii odată cu noua funcţie, în condiţiile în care la CEDO urmează să înceapă procesul Kovesi vs. România, în care fosta şefă a DNA a dat în judecată statul român ca urmare a revocării sale din funcţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.