Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este oligarhul rus reținut la Londra

tass.ru
mihail fridman

Omul de afaceri rus Mihail Fridman a fost reținut la Londra. Acest lucru a fost raportat sâmbătă pentru TASS de către o sursă. "Fridman a fost reținut de poliție. Dar, potrivit informațiilor noastre, el a fost eliberat pe cauțiune pentru moment", a declarat sursa citată.

El a adăugat că nu are alte informații, inclusiv motivele reținerii omului de afaceri. Sursa a mai spus că, în afară de Friedman, o altă persoană a fost reținută cu "o anumită sumă de bani". "Această persoană se află la poliție, este interogat".

La rândul său, serviciul de presă al Alfa Bank a precizat că Mihail Fridman se afla la domiciliul său. "Nu știm la cine se referă această știre, Mihail Fridman este acasă, nu este arestat. El nu are nimic de-a face cu această poveste", a declarat pentru TASS un reprezentant al instituției de credit.

La 28 februarie, Uniunea Europeană a impus sancțiuni împotriva proprietarilor consorțiului Alfa Group, Mihail Fridman și Petr Aven, precum și a altor oameni de afaceri și oficiali ruși. La 1 martie, s-a aflat că Fridman și Aven se retrag din consiliul de administrație al Alfa Bank din Rusia, informează tass.ru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.