Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este 'rezerva' lui Liviu Dragnea în Parlament: PSD-istul de 72 de ani care intră în Camera Deputaților

Dragnea parlament

Camera Deputaților urmează să vacanteze locul de deputat al lui Liviu Dragnea, după condamnarea definitivă a fostului lider PSD la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman.

O să fie validat în funcția de deputat PSD de Teleorman, pentru restul de mandat până în 2020, un consilier județean social-democrat, Petre Cioabă (72 de ani), economist de profesie.

content-image

Născut și domiciliat în Alexandria, Petre Cioabă (foto dreapta) este președintele organizației de pensionari a PSD Teleorman și secretar la ONG-ul 'Mișcarea Civică Reală Alexandria'.

În declarația sa de avere din 2018 apare un teren agricol în Alexandria, cu o suprafaţă de 1 ha, venituri de la primăria Alexandria ca administrator zonal (4.600 de lei/an) și alți 18.000 de lei/an încasați de soția acestuia, profesor la o școală sanitară postliceală. Cioabă a declarat  20.200 de lei/an din pensie, plus alți 20.100 de lei/an - pensia soției.

Tot la venituri, PSD-istul a trecut indemnizația de consilier județean de 9.700 de lei/an, plus sume încasate ca membru în consilii de administraţie la firma SC COMALEX S.A. (8.400 de lei/an), Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Teleorman (4.200 de lei/an) şi Casa de Sănătate Teleorman (900 de lei/an).

Sursa foto: liberinteleorman.ro

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.