Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine este românul care și-a împușcat iubita, supranumită 'regina unghiilor din Ruse': Femeia a fost salvată de rudele care au spart geamul salonului

Radu Pop
Foto facebook
roman iubita impuscata ruse bulgaria

Cine este românul care și-a împușcat iubita, supranumită 'regina unghiilor din Ruse': Femeia a fost salvată de rudele care au spart geamul salonului

Detalii halucinante despre atacatorul român care și-a împușcat iubita din Ruse, Bulgaria. Acesta a fost eliberat condiționat de judecători, în dosarul în care a fost condamnat pentru trafic de carne vie, pentru că se purta frumos în pușcărie, anunță antena3.ro.

În vârstă de 39 de ani, victima, mamă a doi copii, este în stare gravă la spital. Atacatorul a fost găsit mort în propria maşină, foarte aproape de Podul Prieteniei.

13 decembrie, ora 20:00. Un apel la 112 anunţa că o tânără în vârstă de 39 de ani este în pericol.

Salvată de rudele care au spart geamul salonului

Ianiţa Nikolova era în salonul său de înfrumuseţare, în centrul oraşului bulgăresc Ruse. Mama femeii a fost cea care a dat alarma, probabil auzind într-o discuţie telefonică ţipetele de ajutor ale tinerei. A cerut intervenţia poliţiştilor.

Până la sosirea forţelor de ordine, rudele victimei s-au dus la salon. Totul era încuiat, dar pe una dintre ferestre au văzut-o pe Ianiţa. Era imobilizată şi zăcea într-o baltă de sânge. Rudele au spart geamul şi au intrat să-i salveze viaţa.

Victima a fost găsită, împușcată cu o plagă împușcată, cu o pierdere semnificativă de sânge și după ce i-au fost îndepărtate cătușele și cătușele găsite la mâini a fost transportată la Spitalul Universitar din orașul Ruse, unde a fost operată și i s-au acordat îngrijiri medicale de urgență.

Femeia era conştientă şi a reuşit să le spună anchetatorilor că cel care o împuşcase era chiar soţul său. Victima a pierdut mult sânge, iar colaboratorii săi au început să facă apel la oamenii din Ruse să doneze sânge.

Ianiţa este cunoscută în oraşul de peste Dunăre ca "regina unghiilor". Avea o afacere de succes şi presa titrează că cei doi copii cu care se afişează pe reţelele de socializare sunt din mariajul cu românul.

O criză de gelozie l-a făcut să își împuște soția

Alin Marius este din Giurgiu, iar procurorii spun că o criză de gelozie l-a făcut să apese pe trăgaci. A fost singur atunci când a încercat să-şi asasineze soţia cu un pistol Makarov. Ar fi tras un singur foc, spun anchetatorii. Românul a fost găsit în aceeaşi noapte.

”În câteva ore, a fost identificat autorul faptei, găsit într-un autoturism de familie pe care îl folosea de mai înainte și s-a constatat că a decedat în urma asfixierii cu gaze”, a declarat Georgi Georgiev, de la Procuratura din Ruse.

Alin Marius avea 46 de ani. A fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru trafic de carne vie. Sub pretextul unui job de menajeră în Italia, în anii 2000, Alin a transportat o tânără în Bologna, unde a obligat-o să se prostitueze.

Fata a scăpat atunci din reţeaua condusă de Alin Marius şi un albanez şi i-a denunţat la carabinieri. În 2009, a fost condamnat definitiv, dar a fost încarcerat abia în 2018.

Se purta frumos și a participat la ”activități educaționale” în pușcărie

Bărbatul a reuşit 9 ani să se ascundă pentru a nu face puşcărie, cel mai probabil la familia sa din Ruse. În iunie 2021, a fost eliberat condiţionat, deşi executase doar jumătate din pedeapsă.

Magistrații Judecătoriei Brăila precizează că ”deţinutul a avut o bună conduită, a fost recompensat de 15 ori, a respectat normele de organizare internă, nu a fost sancţionat , este clasificat în regimul semideschis de executare, a desfăşurat activităţi lucrative şi a acumulat 989 credite . De asemenea, se reţine că a participat la activităţi educaţionale de difuzare a culturii, a finalizat cu credite programul de educaţie civică, cel de valorificare aptitudini, cel de adaptare la viaţa instituţionalizată, a menţinut legătura cu mediul de apartenenţă, a parcurs parţial recomandările din planul individualizat din motive neimputabile”.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.