Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

El este românul deportat de 6 ori din Marea Britanie și condamnat la închisoare

Radu Pop
dailymail.co.uk
Nicu Marin

Un imigrant ilegal din România, deportat din Marea Britanie de șase ori în ultimii șapte ani pentru infracțiuni de furt și fraudă, a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce s-a întors din nou în Regatul Unit, scrie Daily Mail, potrivit Digi24.

Nicu Marin, un bărbat în vârstă de 44 de ani cu antecedente penale extinse, tată a cinci copii, a primit o pedeapsă de 27 luni de închisoare. Românul a fost arestat la locuința sa din Leeds, al treilea oraș ca mărime din Anglia. Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că românul va fi deportat pentru a șaptea oară după ce va ispăși jumătate din pedeapsa cu închisoarea.

„Marea Britanie nu are nevoie de criminali ca tine care vin în această țară. Din păcate, avem proprii noștri infractori. Ca atare, trebuie să se impună o sentință de descurajare, în special pentru cineva ca tine care a încălcat în mod regulat și flagrant un ordin de deportare”, i-a spus românului judecătorul Simon Batiste, la Tribunalul din Leeds.

Procurorul de caz Bashir Ahmed a declarat anterior instanței că Nicu Marin are 20 de condamnări pentru 41 de infracțiuni, dintre care multe sunt pentru furt și fraudă.

Românul a fost deportat pentru prima dată în octombrie 2015.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.