Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine îşi asumă eroarea materială în cazul deputatului salvat iniţial de arestare

MOTIUNEA DE CENZURA - PALATUL PARLAMENTULUI

Deputatul PDL Catalin Teodorescu deşi părea ca şi salvat de arestarea preventivă, ca urmare a unei erori materiale de la momentul stabilirii cvorumului de şedinţă, nu va scăpa totuşi de ceea ce îi era frică.

Secretarul Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu a explicat condiţiile în care s-a produs această eroare şi a precizat ca îşi asumă această greşeală. Totodată, acesta a  mai spus că va discuta cu preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, şi cu liderul grupului PSD, Marian Neacşu, despre eventualitatea unei demisii.

"Prezenţa mi-o asum eu. Faptul că Atilla Marko a fost lipsă, e de notorietate. Au fost mai mulţi factori care au dus la acest lucru, când am citit numele s-a strigat prezent. Vina e a mea, mi-o asum. Nu a fost vină cu intenţie, Atilla Marko era de notorietate că lipseşte... O să discut cu preşedintele Camerei, cu liderul de grup această situaţie. Mi se pare normal să mă sfătuiesc ce trebuie făcut, dacă e necesar să-mi dau eu demisia sau nu", a declarat Ciolacu.

"Se va corecta această eroare -faptul că a fost trecut prezent Atilla Marko. Eu semnez că a fost absent în faţa comisiei, care va face un nou proces verbal. Noi refacem prezenţa, constatăm că nu au fost 292, ci 291, se reface procesul verbal - 146 "pentru", 9 abţineri, 101 "împotrivă", a mai arătat Ciolacu.

Citeşte şi: Deputatul scapat, la un pas de arestare

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.