Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine se încălzește pentru alegerile din PNL - surse

start

Consiliul Naţional al PNL se va reuni, pe 27 mai, pentru alegerea unui noi secretar general al partidului, a unui prim-vicepreședinte și a unui vicepreședinte în domeniul apărării.

Doritori să fie vicepreședinte PNL pe zona de apărare sunt: primarul Constanței, Vergil Chițac, deputatul Sorin Moldovan, liderul PNL Dâmbovița, Virgil Guran și deputatul Ben-Oni Ardelean. Se mai vehiculează și europarlamentarul Vlad Nistor și senatoarea Nicoleta Pauliuc ca variante pentru acest post.

Pentru funcția de prim-vicepreședinte se luptă ministrul Energiei, Virgil Popescu, liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu, precum și europarlamentarul Gheorghe Falcă, au precizat sursele liberale. Preferatul liderului formațiunii, Nicolae Ciucă, pentru această funcție, este Virgil Popescu, potrivit surselor citate. Falcă încă nu și-a depus candidatura, dar mai are timp să o facă.

Cele mai mari șanse să ajungă secretar general PNL le are ministrul de Interne, Lucian Bode, spun surse din partid. Cel mai probabil el va fi și singurul candidat.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.