Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine sunt cei de la clubul tragediei și ce probleme au avut. Măsuri anunțate de Primărie

club

În urma tragicelor întâmplări petrecute în seara zilei de vineri, 30 octombrie a.c., în incinta clubului Colective, unde, în urma unui incident nedorit, mai multe persoane și-au pierdut viața sau au suferit răni grave, Primăria Sectorului 4 face cunoscute următoarele.

”In primele minute de la izbucnirea incendiului, Primarul Cristian Popescu -Piedone si efectivele Directiei de Politie Locala  Sector 4 s-au deplasat la fata locului, unde se afla si in acest moment.

Precizam ca la data de 21.10.2015, inspectorii din cadrul Direcției Inspecție și Control- Serviciul Inspecție Comercială au efectuat un control tematic la Clubul Colective, care desfășura activitate de alimentație publică, conform  Certificatului Constatator eliberat în data de 03.10.2014. În urma verificărilor realizate s-a constatat că societatea deține Acord de Funcționare nr.3909/14.01.2015 (valabil până la data de 14.01.2016) și Autorizație de Funcționare nr.369/14.01.2015 (valabilă pe anul în curs). Deasemenea, operatorul deține Contract de locațiune nr.124/30.09.2014 cu valabilitate până la data de 01.10.2017. Administratorul S.C. COLECTIV CLUB S.R.L. este dl. Cătălin Gancea.

In urma controlului efectuat s-a mai constatat că societatea desfășura activitate de alimentație publică cu personal necalificat în domeniul alimentar, faptă ce ccontravine prevederilor O.G. nr.99/2000, rep., motiv pentru care a fost sancționată contravențional cu amendă și s-a făcut recomandarea de a se conforma dispozițiilor legale deîndată.

Având în vedere dimensiunile tragediei, pentru a veni în sprijinul victimelor, în zorii zilei de 31 octombrie a.c., începând cu orele 08.00, întregul efectiv al Poliției Locale Sector 4 se va deplasa la o unitate medicală, pentru a dona sânge.”, se spune într-un comunicat remis redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.